Dienstverlening:

U bent op zoek naar een ervaren secretaresse, een management assistente, een facility manager of een projectmanager voor de organisatie van uw bijeenkomst of congres? Of bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van uw secretariaat? Een notulist misschien of juist een personal assistant?

Bij Management Support bent u op het juiste adres. Na een korte inwerkperiode beschikt u over een ervaren en betrouwbare management assistente. Direct inzetbaar en beschikbaar.

Interim werkzaamheden
Bij piekdrukte of tijdens ziekte kan het handig zijn om snel een ervaren secretaresse in te zetten, wij leveren u deze (tijdelijke) secretaresse. Ook wanneer u een tijdrovende klus wilt uitbesteden kunnen wij u van dienst zijn. 

Onze secretariële ondersteuning bestaat onder andere uit:

  • correspondentie in Nederlands en Engels 
  • agendering en telefoneren
  • factureren
  • toesturen van documentatie
  • beheer van adressenbestanden en ledenadministratie
  • verzorgen van relatiegeschenken en seizoensacties (kerstkaarten)
  • het versturen van mailingen
  • et cetera

Wij hebben aan een half woord voldoende en werken discreet.
ga naar boven.

Organisatie congressen & bijeenkomsten
De logistieke organisatie van congressen, bijeenkomsten, openingen en afscheid/jubilea van uw medewerkers kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. Ook de organisatie van familiedagen en personeelsfeesten behoren tot onze dienstverlening. 

Door onze ruime ervaring op dit gebied komen wij met een efficiënt plan van aanpak en gedetailleerde planning. Wij regelen deze activiteiten vanaf de uitnodiging tot en met de afwas. Alleen of samen met uw eigen personeel.

Daarnaast kan Management Support als vraagbaak fungeren voor uw medewerkers. Dat bespaart hen (en u) zeeën van tijd.
ga naar boven.

Facility management
Uw huisvesting en kantoorinrichting vragen vaak ook veel tijd. Wij nemen graag diverse facility werkzaamheden van u over. Zo kunnen wij een handboek samenstellen. Of de contacten onderhouden met diverse toeleveranciers, zoals catering, beveiliging, technische dienst, groenvoorziening et cetera.

Een goed opgezette en verzorgde kantooromgeving biedt u een prettige omgeving om uw relaties in te ontvangen en uw medewerkers te laten werken. Wanneer het u aan tijd ontbreekt om huisvestingsactiviteiten op te zetten of uit te voeren dan is Management Support u hierbij graag van dienst.
ga naar boven.

Notuleerservice
Goede notulen zijn een onmisbaar naslagwerk voor gemaakte afspraken. Wij bieden u een ervaren notulist die in verschillende notuleerstijlen (van woordelijk verslag tot besluitenlijst) uw vergaderingen notuleert. De verslagen werken wij in slechts 3 dagen voor u uit in het Nederlands of Engels.
ga naar boven.